Lørdag, 23. oktober 2021 — af Ulrik Ulriksen

I dag sker det: Philippos og hans elskede Nina skal giftes i Athen

Prins Philippos og prinsesse Nina
Prins Philippos og prinsesse Nina
Foto: Hanne Juul
Der er lagt op til en af de helt uforglemmelige, romantiske dage for den græske kongelige familie. Kong Konstantin og dronning Anne-Maries yngste søn prins Philippos og hans brud Nina skal i dag giftes ved et stort kirkeligt bryllup i Athen. BILLED-BLADET er naturligvis til stede ved den store begivenhed, og du kan følge med lige her.

I dag sker det endelig – kong Konstantin og dronning Anne-Maries yngste søn prins Philippos, 35, er sammen med sin store kærlighed Nina, 34, hovedpersonerne ved en kirkelig vielse i Mitropolis Kirken i Athen i Grækenland.

Hele Athen glæder sig til Philippos’ og Ninas bryllup

I Athen er der store forventninger til den kirkelige vielse med prins Philippos og prinsesse Nina i fokus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Klokken 17.00 lokal tid, 16.00 dansk tid, ringer klokkerne, og vielsen går i gang i den smukke kirke i Athen, hvor også kong Konstantin og dronning Anne-Marie i 1964 blev gift.

Smuk brud

Flere store græske tv-stationer har deres kamerafolk og reportere på plads ved kirken, og også presse fra flere europæiske lande som Tyskland, Spanien og Holland er til stede ved det fornemme royale bryllup.

Forelsket par

Alle ser frem til at nyde synet af bruden Nina, når hun ankommer til kirken, og naturligvis bliver det efter ca. to timers ceremoni også en enorm oplevelse at se brudeparret sammen.

Stor fest om aftenen

I aften er der stor bryllupsfest for Philippos og Nina i Athen ganske tæt på Mitropolis Kirken, og her vil parrets kærlighed blive fejret af den nære familie og de bedste venner.

BILLED-BLADET er i Athen

BILLED-BLADETs udsendte er i Athen for at følge årets store royale bryllup, og du kan følge med i begivenhederne ved Mitropilis Kirken her på vores website.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden