Fredag, 22. oktober 2021 - af Ulrik Ulriksen

Klar til kongeligt bryllup: Se hvem Benedikte er taget til Grækenland med

Prinsesse Benedikte
Prinsesse Benedikte
Foto: Lars H. Laursen
I Grækenlands hovedstad Athen er der denne weekend royalt bryllup, og prinsesse Benedikte var i godt selskab, da hun torsdag fløj fra Danmark til Grækenland for at være med til at fejre prins Philippos og prinsesse Ninas kærlighed.

Prinsesse Benedikte og hendes datter prinsesse Alexandra kan se frem til en fantastisk lørdag og søndag i Grækenland, hvor de deltager i kæmpe kongeligt bryllup.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Også prinsesse Alexandras mand grev Michael er taget med til Grækenland for at deltage i prins Philippos og prinsesse Ninas kirkelige vielse midt i Athen.

Prinsesse Alexandra og grev Michael
Prinsesse Alexandra og grev Michael
Foto: Jesper Sunesen

Benedikte, Alexandra og Michael landede torsdag

Prinsesse Benedikte fløj allerede torsdag formiddag sammen med prinsesse Alexandra og grev Michael fra Danmark til Grækenland for at gøre sig klar til familiefesten  med fuld fokus på Philippos og Nina.

Dronning Anne-Marie og kong Konstantins yngste søn, 35-årige prins Philippos, og hans hustru, prinsesse Nina, blev faktisk gift 12. december 2020 ved en privat og meget intim ceremoni i St. Moritz i Schweiz.

Kirkelig vielse lørdag

Lørdag bliver parret så endelig se frem til en stor og fornem fejring af brylluppet, når de er hovedpersoner ved en kirkelig ceremoni i Athens græsk-ortodokse domkirke Mitropolis,

Efterfølgende er der stor fest for parret med deltagelse af prinsesse Benedikte, prinsesse Alexandra, grev Michael og mange, mange andre spændende gæster.

BILLED-BLADET i Athen

BILLED-BLADET er i Athen, og du kan følge med i hele kærlighedsfesten her på vores website.

Allerede fredag varmes der op til den kirkelige vielse med fest for brudeparret og deres familie og venner.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden