Onsdag, 13. juli 2022 — af Christinna Braun

Kronprins Pavlos, prinsesse Tatiana og prins Nikolaos sammen til kæmpe fest i Athen

Fotomontage. Kronprins Pavlos, prinsesse Tatiana og prins Nikolaos. 
Fotomontage. Kronprins Pavlos, prinsesse Tatiana og prins Nikolaos. 
Foto: Hanne Juul
Kronprins Pavlos, prins Nikolaos og prinsesse Tatiana var sammen til en kæmpe fest i Athen.

Dronning Anne-Marie og kong Konstantins ældste søn, kronprins Pavlos, bor til daglig med sin familie i New York, men forleden rejste han til hjemlandet Grækenland.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her stod den på skøn familietid med broderen prins Nikolaos og hans hustru, prinsesse Tatiana. Det kongelige trekløver var trukket i deres festtøj og deltog sammen i en stor fest i hovedstaden Athen, hvor prins Nikolaos og prinsesse Tatiana bor til daglig.

Prinsesse Tatiana havde en helt særlig rolle til festen, der var en stor fejring af The Hellenic Initiatives 10-års jubilæum.

Hun var nemlig den allerførste internationale ambassadør i The Hellenic Initiative, som er en nonprofitorganisation til humanitær bistand og økonomisk udvikling i Grækenland.

På sin Instagramprofil deler prinsesse Tatiana en række dejlige billeder fra festen, hvor man også kan se hendes mand, prins Nikolaos, og hendes svoger, kronprins Pavlos.

 

- 10 år med THI! (The Hellenic Initiative, red.) Er så utroligt stolt af denne organisation. Tak til min familie og mine venner, der har støttet hele vejen igennem. Lad os tage 10 år mere! Skriver prinsesse Tatiana til billederne, som kan ses herunder.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden