24. apr. 2019
Af Christinna Braun

Kronprinsesse Marie-Chantal og familien holdt påskefest på Bahamas

Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal
Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal
Foto: REX
Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal samlede venner og familie for at holde stor påskefest i deres hus på Bahamas.

Påskedagene var bestemt ikke kedelige for den græske kronprins Pavlos og familien, der indebærer kronprinsesse Marie-Chantal og børnene Maria Olympia, 23, Konstantine Alexios, 21, Achilleas-Andreas, 19, Odysseas-Kimon, 15, og Aristidis Stavros på 11 år.

Påske på Bahamas

Familien valgte at fejre påsken i kronprinsesse Marie-Chantals forældres hus på Bahamas, hvor den græske kronprinsfamilie ofte er i højtiderne. Tit plejer kronprinsessens søstre og deres familier også at mødes der, og de er derfor ofte mange samlet.

Hygge med fætre og kusiner

For kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantals fem børn må det være et sandt paradis, da kronprinsessens søstre har børn, som er jævnaldrende med de græske prinser og prinsesse, og der er derfor rig mulighed for at hygge sig i familien og vennernes skød. Billedet af det store, dækkede bord vidner om antallet af glade gæster, der var på besøg på Bahamas hos den græske kronprinsfamilie.

Både kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal lagde billeder på instagram, og BILLED-BLADET har fået lov til at bringe de fine familiefotos. Kronprinsesse Marie-Chantal er flink til at lægge billeder ud af sin store, flotte familie, og det gør hun gerne på sin instagram eller på sin blog: mariechantalblog.com.

Læs mere om: