Mandag, 28. oktober 2019 - af Niels Burgos

Marie-Chantal: Børn skal lære gode manerer

Kronprinsesse Marie-Chantal

Kronprinsesse Marie-Chantal

Foto: Mariechantalblog.com
Kronprinsesse Marie-Chantal skriver bog om gode manerer.

Det er kun godt et år siden, at kronprinsesse Marie-Chantal på sin blog - mariechantalblog.com - fortalte om et hemmeligt projekt, hun havde gang i. Hun var i færd med at skrive en bog om gode manerer. Nu godt et år senere er bogen på vej ud i handlen - i første omgang i USA.

Manerer ved morgenbordet

Marie-Chantal fortæller selv, at det har været en proces, der har stået hendes hjerte nær. Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos har fem børn, så hun har masser af personlig erfaring at trække på, når hun behandler bogens emne: God opførsel hos de mindste. Bogens titel er "Manners start at Breakfast" - gode manerer starter ved morgenbordet - og er skrevet i et letlæseligt sprog med masser af illustrationer - også lavet af kronprinsessen selv.

I bogen, der er en slags håndbog i etiktette og god opførsel for de yngste i familien, fortælller Marie-Chantal om sine egne oplevelser - og hendes håb er, at bogen kan være med til at gøre fremtidens voksne lykkelige og succesfulde - uden at glemme begreber som god opdragelse og god smag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden