Tirsdag, 29. maj 2018 - af Laura Dalgård Hansen

Marie-Chantal giver gode råd til hertuginde Meghan

Hertuginde Meghan, kronprinsesse Marie-Chantal

Hertuginde Meghan, kronprinsesse Marie-Chantal

Foto: All Over Press
For godt 20 år siden trådte Marie-Chantal ind i en royal familie, og nu giver hun gode råd til nygifte Meghan om, hvordan hun gør det samme.

Det er en helt anden verden, som den nygifte Meghan, hertuginde af Sussex, er trådt ind i.

Den amerikansk-fødte Meghan har længe været en del af Hollywood, men nu er filmsettet skiftet ud med de bonede gulve på Kensington Palace, hvor hun og prins Harry til daglig bor. 

Også Grækenlands kronprinsesse Marie-Chantal oplevede i 1995, hvordan det var pludselig at blive en del af en kongelig familie, da hun giftede sig med kronprins Pavlos. Og nu giver kronprinsessen gode råd til Meghan om, hvordan hun skal gebærde sig i den nye, royale verden. 

Væk fra Hollywood

- Jeg glæder mig til at se, hvordan Meghans rolle udvikler sig. Jeg er sikker på, hun får alles hjælp til at lykkes, men hun bliver nødt til at bevæge sig væk fra sin verden med berømtheder og Hollywood for at være en del af de andre stjerner: Den royale familie. Hun er heldig at have en moderne og følsom mand ved sin side. Harry vil være der til at guide hende.

Sådan lyder kronprinsesse Marie-Chantals råd til Meghan ifølge Hola

Marie-Chantals egne oplevelser: En stor og varm familie

I den forbindelse fortæller hun også, hvordan hun selv oplevede at blive en del af den græske kongefamilie.

- Min mand og hans familie – selv den fjerne – fik mig til at forstå, at jeg var velkommen. Jeg følte mig som en kæreste, der kommer til en stor og varm familie, fortæller den 49-årige kronprinsesse, som udover at være Grækenlands kronprinsesse også har succes med sin egen kollektion af børnetøj.  

Vi vælger som altid på BILLED-BLADET at bruge de royale titler ved omtale af den græske kongelige familie - selv om vi naturligvis godt er klar over, at Grækenland for længst er blevet en republik.

Nyd billeder af smukke Marie-Chantal i galleriet herunder:

GALLERI: Kronprinsesse Marie-Chantal

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden