Lørdag, 19. marts 2022 — af Christinna Braun

Nyt om kong Konstantin: Sådan har han det nu

Kong Konstantin
Kong Konstantin
Foto: Hanne Juul
Kong Konstantin, 81, var i begyndelsen af året indlagt med coronavirus.

Kong Konstantin, 81, der er gift med dronning Anne-Marie, havde en lidt hård start på året.

I begyndelsen af januar fik han coronavirus, som krævede nogle indlæggelsesdage på Attikon Hospital i Athen. Blot et par uger før det havde kongen været indlagt med en slem lungebetændelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kongen, der var fuldt vaccineret og kun havde milde symptomer, blev heldigvis udskrevet efter en lille uge og kunne derfor komme hjem til sommerbyen Porto Heli, hvor han har boet med dronning Anne-Marie de seneste år.

Anne-Marie kunne ikke rejse

Anne-Marie skulle have været hjemme i Danmark i forbindelse med sin storesøster dronning Margrethes 50-år regeringsjubilæum den 14. januar, men hun måtte aflyse, da Konstantin var syg med coronavirus.

Nu prøver dronning Anne-Marie igen at rejse mod fødelandet Danmark, når der den 27. marts er ”Palæerne Danser” på Amalienborg. Og heldigvis er der intet, der sætter en stopper for det på nuværende tidspunkt.

81-årige kong Konstantin er nemlig helt ovenpå igen efter sin coronasygdom, lungebetændelse og indlæggelse, og hvis alt går som planlagt, kan dronning Anne-Marie rejse til Danmark inden længe og deltage i ”Palæerne Danser”, som er et smukt minde om dronning Ingrid.

Du kan læse mere om ”Palæerne Danser”, som bliver sendt live på TV 2 den 27. marts, i linket herunder.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden