18. apr. 2016
Af af Dorte Quist

Prins Philippos: Efterstræbt dansk prins fejrede 30-års fødselsdag

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/3.03666366.jpg
Foto: AOP
Dronning Anne-Marie og kong Konstantins yngste søn, prins Philippos, er netop fyldt 30 år. Og som med det meste af hans liv fejrede han den runde dag i største diskretion. Prins Philippos er nemlig en ung mand, der værner om sit privatliv.

En af verdens mest eftertragtede ungkarle, prins Philippos af Grækenland og Danmark, fyldte i denne uge 30 år. Det er dronning Anne-Marie og kong Konstantins yngste søn, der rundede 30 år den 24. april.

Prins Philippos, der i mange år har boet i New York, arbejder som finansanalytiker på Wall Street, verdens største finanscentrum. Et job, som hans storebror, kronprins Pavlos, såmænd også havde engang.

Mors dag: Glæd din mor i 6 eller 12 uger og få 2 biografbilletter

Prins Philippos har kongelige gudforældre

Selv om prins Philippos ofte er at finde på lister over verdens mest efterstræbte unge kongelige sammen med mænd som engelske prins Harry , prins Sebastian af Luxembourg, prinsesse Beatrice og sågar hans egen storesøster, prinsesse Theodora, så er han en mand, der sjældent er at finde i medierne. Han dukker dog ofte op på familiebilleder med majestæter og kongelige fra både Danmark, Spanien, Grækenland og England. Faktisk tæller prinsens gudforældre dronning Elizabeths mand, hertugen af Edingburg, prins Philip, den tidligere konge af Spanien, Juan Carlos, den afdøde prinsesse Diana samt den spanske konges søster, prinsesse Elena.

Prins Philippos er stadig single

Prins Philippos er den yngste af dronning Anne-Marie og kong Konstantins fem børn. Philippos og hans storesøster, prinsesse Theodora, der er to år ældre, har altid haft et endog meget nært forhold. De blev nemlig født en del år efter kongeparrets tre ældste børn.

Philippos og Theodora, der begge er singler, i hvert fald officielt, følges altid ad til store officielle familie-arrangementer - som på billedet, hvor de følges ad til prinsesse Madeleines bryllup i Stockholm i 2013 - ligesom Philippos og Theodora begge flyttede hjemmefra og til New York. Prinsesse Theodora, der i dag er skuespiller, er dog siden flyttet videre til Los Angeles.

LÆS MERE: Dronning Anne-Maries søn: Jeg skal arbejde for at leve

Læs mere om: