Søndag, 24. oktober 2021 - af Ulrik Ulriksen

Rørende video: Konstantin og Anne-Marie nyder stor dag

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
For dronning Anne-Marie og kong Konstantin var det helt fantastisk at deltage i deres søn prins Philippos og hans prinsesse Ninas bryllup. Anne-Marie og Konstantin nød at se det lykkelige par i Mitropolis Kirken i Athen.

Dronning Anne-Marie og kong Konstantin ankom under stor jubel til Mitropolis Kirken i Grækenlands hovedstad Athen, hvor der hele lørdagen var stor kongelig kærlighedsfest.

I og ved kirken kunne de stolte forældre Anne-Marie og Konstantin nyde deres yngste søn prins Philippos’ lykke på den store dag, hvor han blev gift ved en kirkelig højtidelighed med sit hjertes udkårne prinsesse Nina.

Helt særlig dag for Anne-Marie og Konstantin

For dronning Anne-Marie og kong Konstantin var det noget helt særligt at se deres yngste søn blive gift i kirken, som de selv blev viet i tilbage i 1964.

Stor opmærksomhed

Kong Konstantin, 81, som ankom til kirken i kørestol ført af sit 22-årige barnebarn Koinstantin-Alexios, var sammen med 75-årige Anne-Marie det par, der ud over brudeparret fik størst opmærksomhed fra de græske og internationale medier samt publikum ved ankomsten til og afgangen fra kirken.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden