16. sep. 2018
Af Marianne Singer

SE BILLEDET: Kronprinsesse Marie-Chantal og datter i smarte outfits fra samme designer

kronprinsesse Marie-Chantal
Kronprinsesse Marie-Chantal.
Foto: Ritzau Scanpix
Kronprinsesse Marie-Chantal var, ligesom sin datter, prinsesse Maria-Olympia, chik i amerikansk design, da de sammen besøgte New York Fashion Week.

Sammen med sin datter, 22-årige prinsesse Maria-Olympia, udgjorde kronprinsesse Marie-Chantal et stærkt og stilfuldt team under årets New York Fashion Week.

Mor og datter, der til daglig bor i USA, overværede showet af den amerikanske designer Tory Burch iklædt super smarte look.

I samme design

Kronprinsesse Marie-Chantal så skøn ud i en skjortekjole i silke fra Tory Burch, model Bianca, med print, der er inspireret af vintage-patchwork. Dertil bar kronprinsesse Marie-Chantal lækre bordeaux pumps og en rummelig clutch.

Lige så chik som sin mor var prinsesse Maria-Olympia, der havde valgt en mere enkel stil med en hvid skjorte med oprullede ærmer og en nederdel med botanisk mønster, der ligeledes var kreeret af Tory Burch.

Seje pumps

Som tilbehør bar prinsesse Maria-Olympia en sort clutch med nitter og par seje pumps med rem og leopardprint.

Her ses kronprinsesse Marie-Chantal og prinsesse Maria-Olympia på vej til modeshowet:

https://imgix.billedbladet.dk/mariechantalmariaolympia450.jpg
Foto: Ritzau Scanpix

Også vores egen kronprinsesse Mary har tidligere båret Tory Burch-design. Da Tivoli i sommer fejrede 175-års fødselsdag, viste kronprinsessen sig i denne elegante kjole fra den amerikanske designer:

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

Læs mere om: