25. jul. 2021
Af Marie Krakau

Se Pavlos' vidunderlige billede af kong Konstantin og Maria-Olympia

Kronprins Pavlos og prinsesse Maria-Olympia
Kronprins Pavlos og prinsesse Maria-Olympia
Foto: MEGA
I anledningen af hans datters 25-års fødselsdag har kronprins Pavlos delt en perlerække af dejlige billeder. Heriblandt et sødt pletskud af fødselaren sammen med kong Konstantin.

Kronprins Pavlos er stolt far til fem, og i dag, søndag d. 25. juli, fejrer han sin ældste, datteren prinsesse Maria-Olympia, der fylder 25 år. I den anledning har han delt tre dejlige billeder af Olympia - som hun kaldes til dagligt - på Instagram.

Pavlos og hustruen Marie-Chantal holder lige nu ferie i Grækenland, hvor de fejrer Olympia, og hvor hun dermed har muligheden for at blive fejret af flere medlemmer af den græske kongefamilie, der bor permanent i landet, heriblandt kong Konstantin og dronning Anne-Marie.

Og netop kong Konstantin er at finde på et af Pavlos' fødselsdagsbilleder af Olympia. På billedet omfavner prinsessen kærligt sin farfar, der med smil på læben ser ud til at nyde barnebarnets knus.

https://imgix.billedbladet.dk/223952731_147335567512239_3702872023964024479_n.jpeg
Kong Konstantin og prinsesse Maria-Olympia. Billedet er fra kronprins Pavlos' Instagram-profil.
Foto: Privat

Billederne deler den tydeligt stolte far sammen med teksten "Olympia du er den bedste datter en far kunne ønske sig, jeg elsker dig, tillykke med fødselsdagen" på engelsk samt en næsten enslydende hilsen på græsk.

'

Marie-Chantal ønsker tillykke

Kronprinsesse Marie-Chantal har ligesom sin mand delt private pletskud for at markerer sin datters fødselsdag sammen med en hilsen og et håb, om at Olympia vil "blive ved med at stråle og røre os med din humor, styrke og indre skønhed".

Fejret dagen før

På Instagram har man kunne følge med i, hvordan Olympia allerede lørdag tog hul på fødselsdagsfejringerne.

Både familie og venner tog del i prinsessens fødselsdag lørdag.

Olympia er den ældste i søskendeflokken på fem. Brødrene Konstantin-Alexios, 22, Achileas-Andreas, 20, Odysseas-Kimon, 16, og Aristides-Stavros på 13 er alle på sommerferie i Grækenland sammen med storesøster og forældre.

Læs mere om: