Mandag, 25. oktober 2021 - af Ulrik Ulriksen

Skøn video: Sådan sluttede Philippos og Nina deres kærlighedsfest af

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Med en fin reception på en yachtklub rundede prins Philippos og prinsesse Nina sammen med blandt andre kong Konstantin og dronning Anne-Marie tre dages kærlighedsfest af.

På den fornemme Yacht Club i Piræus en halv times kørsel fra Athen rundede prins Philippos og hans elskede prinsesse Nina tre dages fantastisk kærlighedsfest af, og de gjorde det med manér i selskab med blandt andre kong Konstantin og dronning Anne-Marie.

Philippos og Nina i godt selskab

Brudeparret, der blev viet i den græsk-ortodokse domkirke i Athen sent lørdag eftermiddag, var i rigtig godt selskab til deres reception søndag for familie og venner.

Med til den hyggelige eftermiddag i yachtklubben, hvor kong Konstantin og dronning Anne-Marie i 2004 fejrede deres guldbryllup, var ud over gommens forældre også Philippos’ bror prins Nikolaos og dennes kone Tatiana samt gommens søster Alexia og hendes mand Carlos Morales.

Benedikte havde skøn weekend

Fra Danmark deltog prinsesse Benedikte og hendes datter prinsesse Alexandra samt Alexandras mand grev Michael, og de var med til at fejre brudeparret fra først til sidst.

Også Spaniens dronning Sofia og prinsesse Elena deltog i finalereceptionen.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden