Skøn video: Sådan sluttede Philippos og Nina deres kærlighedsfest af

Se også:

Med en fin reception på en yachtklub rundede prins Philippos og prinsesse Nina sammen med blandt andre kong Konstantin og dronning Anne-Marie tre dages kærlighedsfest af.

På den fornemme Yacht Club i Piræus en halv times kørsel fra Athen rundede prins Philippos og hans elskede prinsesse Nina tre dages fantastisk kærlighedsfest af, og de gjorde det med manér i selskab med blandt andre kong Konstantin og dronning Anne-Marie.

Philippos og Nina i godt selskab

Brudeparret, der blev viet i den græsk-ortodokse domkirke i Athen sent lørdag eftermiddag, var i rigtig godt selskab til deres reception søndag for familie og venner.

Med til den hyggelige eftermiddag i yachtklubben, hvor kong Konstantin og dronning Anne-Marie i 2004 fejrede deres guldbryllup, var ud over gommens forældre også Philippos’ bror prins Nikolaos og dennes kone Tatiana samt gommens søster Alexia og hendes mand Carlos Morales.

Benedikte havde skøn weekend

Fra Danmark deltog prinsesse Benedikte og hendes datter prinsesse Alexandra samt Alexandras mand grev Michael, og de var med til at fejre brudeparret fra først til sidst.

Også Spaniens dronning Sofia og prinsesse Elena deltog i finalereceptionen.

Spar op til 890 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden