Fredag, 17. september 2021 — af Malan Joensen

Stort tillykke: Særlig dag for Marie-Chantal og sønnen

Kronprinsesse Marie-Chantal
Kronprinsesse Marie-Chantal
Foto: Lars H. Laursen
Kronprinsesse Marie-Chantal og sønnen Odysseus Kimon har en bestemt mærkedag til fælles.

For kronprinsesse Marie-Chantal er den 17. september ikke blot en særlig dag for hende selv i kraft af at det er hendes fødselsdag - hendes søn Odysseus Kimon har nemlig fødselsdag samme dag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mens Marie-Chantal bliver 53 år, bliver Odysseus Kimon 17. 

Det vil sige, at der altså er dobbelt fejring af fødselsdage hjemme hos kronprins Pavlos, kronprinsesse Marie-Chantal og deres fem børn, der udover dagens fødselar tæller Maria-Olympia, 25, Konstantin-Alexios, 22, Achileas Andreas, 21 og Aristides Stavros på 13 år. 

På instragram delte kronprinsesse Marie-Chantal flere billeder fra familiens sommerferie i Grækenland.

Her ses hun med hele familien:

Fra venstre er det kronprins Pavlos, prins Konstantin-Alexios, prinsesse Maria-Olympia, kronprinsesse Marie-Chantal, prins Aristides Stavros, prins Odysseus Kimon og prins Achileas Andreas.

Hvor mange familiemedlemmer, der er med til at fejre mor og Odysseus Kimon på selve dagen vides ikke - de tre ældste børn er flyttet hjemmefra, men det kan tænkes, at man måske samler hele familien til fejring i weekenden. 

Kronprinsesse Marie-Chantal deler i øjeblikket både billeder og instagram-stories fra Paris, hvor både prinsesse Maria-Olympia og prins Achileas Andreas er med, så det kan tænkes, at familien er samlet i Paris og kan fejre mor og bror på dagen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden