Svært med økonomien: Dronning Anne-Maries svigersøn hårdt ramt

Dronning Anne-Marie. 

Dronning Anne-Marie. 

Foto: Claus Fisker
Dronning Anne-Maries svigersøn, Carlos Morales, 50, har lidt store økonomiske tab under pandemien og nu fået hjælp fra staten.

Dronning Anne-Maries svigersøn, Carlos Morales, 50, der er gift med prinsesse Alexia, 55, lever et stille og forholdvist anonymt liv på den spanske ø Lanzarote.

Her er han, ifølge spanske Vanitatis, kendt som en dygtig og talentfuld arkitekt med sit eget arkitektfirma, CMA Resort Designers, der har bidraget til flere store projekter som udvidelsen af Marina Lanzarote og forskellige eksklusive hoteller.

Carlos Morales og prinsesse Alexia ses her yderst til højre ved dronning Anne-Maries 70-års fødselsdag i 2016. 
Foto: Lars H. Laursen

Carlos Morales og prinsesse Alexia ses her yderst til højre ved dronning Anne-Maries 70-års fødselsdag i 2016. 

Dansk samarbejde

Og så er hans firma i tæt samarbejde med danske Henning Larsen Architects om planerne om at bygge et nyt, flot koncert- og kongrescenter på Lanzarote. 

Det skulle allerede have været i gang i 2009, men blev udskudt i ti år og derefter genoptaget, men så ramt af pandemien, der atter stoppede projektet.  

Økonomisk hjælp

I hele taget har pandemien påvirket Carlos Morales regnskab voldsomt, ifølge Vanitatis, der skriver, at han på trods af at være en anerkendt fagperson har manglet projekter at kaste sig over.

Derfor tildelte staten i 2020 Carlos Morales' firma økonomisk støtte, den såkaldte "créditos ICO", der er blevet tildelt til ramte virksomheder under pandemien. 

Udover de økonomiske udfordringer har prinsesse Alexias mand også måttet tage afsked med sin far, Miguel Morales, der i september døde i en alder af 88 år. 

Projekter på vej

Carlos Morales har dog stadig masser af gode idéer og projekter på vej i sit firma, ifølge Vanitatis.

Prinsesse Alexia nyder sammen sin mand og parrets fire børn ellers livet på den kendte ferie-ø, hvor prinsessen blandt andet dyrker triatlon og har deltaget i en maraton. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Sammen bor de i det eksklusive område Puerto Calero, Yaiza, på den sydlige del af øen i et hus i to etager og med en grund på mere end 5.000 kvadratmeter. 

Dronning Anne-Marie opholder sig i disse dage på Gråsten Slot i Sønderjylland sammen med dronning Margrethe og prinsesse Benedikte.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden