Torsdag, 26. april 2018 - af Dorte Quist

TILLYKKE: Grækenlands prins Philippos fylder 32 år

Prins Philippos

Prins Philippos

Foto: AOP
Dronning Anne-Maries yngste søn, der bor i New York, har fødselsdag i dag.

Prins Philippos, der bor i New York, har fået lidt af sin familie tættere på sig, efter hans ældste storebror, kronprins Pavlos, for nyligt er flyttet til ”byen, der aldrig sover” sammen med sin hustru, kronprinsesse Marie-Chantal og deres børn.

Så måske skal prins Philippos fejre sin 32-års fødseldag sammen med sin storebror og hans familie i dag.

Prins Philippos er stadig ungkarl

Prins Philippos blev uddannet for 10 år siden på Georgetown Universitet, og har siden arbejdet i New Yorks Wall Street kvarter med hedgefonde.

Prins Philippos er stadig ungkarl, og er ustandselig at finde på Top-10 listen over verdens mest efterstræbte ungkarle.

Berømte gudforældre

Kun få i verden kan da også prale af så berømte og royale navne blandet sine gudforældre, som den 32-årige prins Philippos.

Da han i 1986 blev døbt i den græsk ortodokse kirke i London var Spaniens tidligere konge, kong Juan Carlos, dronning Elizabeths mand, prins Philip samt ikke mindst Diana, prinsessen af Wales, hans tre gudforældre.

På billedet nedenfor kan man se, at den 14-årige Prins Philippos tilbage i år 2000 også var med til at bære kisten med sin mormor, dronning Ingrid, da den blev båret fra Kancellihuset til Fredensborg Slotskirke.

14 årige prins Philippos var blandt børnebørnene, der bar dronning Ingrids kiste fra Kancellihuset til Fredensborg Slotskirke.

Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden