Onsdag, 20. maj 2020 — af Malan Joensen

TILLYKKE: Kronprins Pavlos bliver 53 år

Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal.
Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal.
Arkivfoto: MEGA
Dronning Anne-Marie og kong Konstantins ældste søn har fødselsdag i dag.

Kronprins Pavlos bliver i dag 53 år, og selv om der under corona-krisen desværre ikke er mulighed for at holde en stor fødselsdagsfest, er vi sikre på, Pavlos' familie fejrer ham på bedste vis.

Hans hustru, kronprinsesse Marie-Chantal, har tidligere fortalt på sin blog, at Pavlos er meget glad for morgenmad. Så der er stor sandsynlighed for, at familien sørger for at dække et flot morgenbord til dagens fødselar og lave nogle af hans yndlingsretter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge en artikel på Marie-Chantals blog i anledning af Fars Dag sidste år holder Pavlos især af blødkogt æg, pandekager med græsk yoghurt og avocado på rugbrød.

Marie-Chantal har delt opskrifterne, så du også kan lave det derhjemme - klik her.

I disse isolationstider vides det ikke, om Pavlos og Marie-Chantal i øjeblikket opholder sig i New York eller på deres landssted i Storbritannien, ligesom det heller ikke vides, om de tre ældste af deres fem børn er hjemme til at fejre fars fødselsdag.

Men Maria-Olympia, 23, Constantin-Alexios, 21, Achileas-Andreas, 19, Odysseas-Kimon, 15, og Aristides-Stavros, 11, skal nok sørge for at ønske far tillykke med fødselsdagen på behørig vis uanset kommunikationsform.

Og mon ikke Pavlos' forældre dronning Anne-Marie og kong Konstantin også ønsker tillykke med et video-opkald.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden