20. maj. 2019
Af Dorte Quist

TILLYKKE: Kronprins Pavlos fylder 52 år

Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal
Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal
Foto: MEGA
Dronning Anne-Marie og kong Konstantins ældste søn, kronprins Pavlos, fylder 52 år efter et travlt år, hvor han især har tilbragt meget tid med sine forældre hjemme i Grækenland.

Mandag kan den græske kronprins Pavlos fejre sin 52-års fødselsdag.

Kronprins Pavlos flyttede forrige år - efter mange år i London - tilbage til Manhatten i New York sammen med sin hustru, kronprinsesse Marie-Chantal.

Her boede parret også, da de mødte hinanden og blev gift.

Nu flyttede de tilbage til USA, fordi deres to ældste børn, prinsesse Maria-Olympia og prins Konstantine, begge var begyndt at studere på universiteter i USA; og sikkert også fordi kronprinsparret kunne forudse at deres tre yngre børn måske også med årene ville begynde at læse i USA.

Kronprins Pavlos er tæt på familien

Prinsen lever i dag et travlt familie- og forretningsliv, hvor han flittigt rejser til London for at besøge familie og venner, men lige så tit tager hjem til Grækenland, hvor han besøger sine forældre, dronning Anne-Marie og kong Konstantin, i deres hjem i den eksklusive græske havneby, Porto Heli.

For nyligt var kronprinsen også i Luxembourg sammen med sin mor, dronning Anne-Marie, hvor de to deltog i storhertug Jeans begravelse.

Kronprins Pavlos er også tæt på sin nærmeste bror, prins Nikolaos, 49, og de to har mødtes flere gange i årets løb bl.a. i Athen, hvor prins Nikolaos bor med sin hustru, prinsesse Tatiana.

På billedet nedenfor er de to brødre fotograferet i London foran et af prins Nikolaos' himmel-billeder, som netop har været udstillet i Rundetårn i Danmark.

https://imgix.billedbladet.dk/rexfeatures_5337341c.jpg
Prins Nikolaos og kronprins Pavlos
Foto: MEGA

Læs mere om: