17. sep. 2016
Af Dorte Quist

TILLYKKE: Kronprinsesse Marie-Chantal fejrer fødselsdag med sønnen

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos.
Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Marie-Chantal fylder 48 år i dag, men mon ikke det er hendes næstyngste søn, prins Odysseas Kimon, der løber med opmærksomheden derhjemme - han bliver nemlig 12 år i dag.

Mon ikke hele huset i London hos kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos er pyntet op til fødselsdag i dag, hvor både kronprinsesse Marie-Chantal fylder 48 år, og parrets næstyngste søn, prins Odysseas Kimon, fylder 12 år?

Kronprinsesse Marie-Chantal er kendt for at gå hele vejen og rigtig fejre parrets fem børns fødselsdage, så en dobbelt-fødselsdag må da slå alle rekorder.

TILLYKKE: Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal fejrer 21 års bryllupsdag

12 årige Odysseas Kimon er lige begyndt i skole igen sammen med sine brødre, og det var grunden til, at kronprinsesse Marie-Chantal ikke kunne tage med til Porto Heli i Grækenland for nyligt, da hendes svigermor, dronning Anne-Marie, fyldte 70 år.

DEJLIGE BILLEDER: Dronning Anne-Marie - verdens bedste mor og bedstemor

Heldigvis har kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos og deres børn været i Grækenland på ferie flere gange denne sommer - senest i august, hvor de sejlede rundt i det græske øhav på et imponerende sejlskib ejet af Marie-Chantals far; som havde døbt det flotte skib "Mari-Cha" efter sin ældste datter.

Læs mere om: