TILLYKKE: Prinsesse Theodora fylder 35 år

Prinsesse Theodora

Prinsesse Theodora

Foto: Hanne Juul
Prinsesse Theodora af Grækenland fylder 35 år i dag - lørdag den 9. juni.

Prinsesse Theodora af Grækenland, der var med til gallafesten for kronprins Frederik for to uger siden, kan i dag - lørdag den 9. juni - fejre sin egen fejre sin 35-års fødselsdag.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Hun er det fjerde barn af kong Konstantin og dronning Anne-Marie og blev født på St. Mary’s Hospital i London, hvor også flere medlemmer af det britiske kongehus er kommet til verden.

I dag er hun skuespiller i USA, og den smukke prinsesse har spillet flere biroller under navnet Theodora Greece.

 

Prinsesse Theodora har droppet titlen

Faktisk fik prinsesse Theodora sin TV-debut i TV-serien ”Glamour” tilbage i 2011, hvor hun spillede sekretæren Alison Montgomery.

Ud over denne medvirken har prinsessen også haft en del teaterroller, men faktisk har prinsessen aldrig brudt sig om opmærksomhed i anledning af hendes kongelige ophav.

Prinsesse Theodora er desuden guddatter til dronning Elizabeth, og dermed blev der i sin tid spekuleret i, om hun en dag ville finde kærligheden i prins William.

Dronning Elizabeth er ikke fan af Glamour

Selv har prinsessen dog tidligere udtalt, at hun ikke mener, dronningen følger med i den amerikanske TV-serie.

- Det er en sjov forestilling. Men på en eller anden måde tror jeg ikke, dronningen er en stor ”Glamour”-fan, har hun sagt til Daily Mail.

Prinsesse Theodora fortalte samtidig, at hun gerne ville sørge for, at dronning Elizabeth fik TV-serien på dvd, eftersom den ikke blev sendt i England.

BILLED-BLADET ønsker tillykke med fødselsdagen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden