9. jun. 2019
Af Dorte Quist

TILLYKKE: Prinsesse Theodora fylder 36 år

Prinsesse Theodora og dronning Anne-Marie.
Prinsesse Theodora og dronning Anne-Marie.
Arkivfoto: AOP
Dronning Anne-Maries yngste datter fejrer sin fødseldag og glæder sig til sit bryllup næste år.

Dronning Anne-Marie og kong Konstantins yngste datter, prinsesse Theodora, der til daglig bor i Los Angeles, fylder 36 år i dag.

I forrige uge var hun hjemme hos sine forældre i Porto Heli i Grækenland i anledning af kong Konstantins 79 års fødselsdag, og mon ikke hun fejrer sin fødselsdag i dag sammen med sin forlovede, den amerikanske advokat, Matthew Kumar.

Men der bliver helt sikkert også enten et besøg eller en telefonopringning fra dronning Anne-Marie til prinsesse Theodora, da de to har et særdeles tæt forhold.

Matthew Kumar og prinsesse Theodora blev forlovet i november sidste år og er i fuld gang med at planlægge brylluppet, der finder sted næste år og formentlig i Porto Heli, hvor også prinsessens storebror, prins Nikolaos, blev gift for snart 10 år siden med Tatiana Blatnik.

Egentlig var det meningen at Theodora, der arbejder som skuespiller i Los Angeles under navnet Theodora Greece, og hendes kæreste gennem flere år, Matthew Kumar, ville giftes i år, men da der skal inviteres mange gæster - både kongelige, familie og venner - fra hele verden, så var det svært at få kalenderen til at gå op.

Derfor valgte parret for nyligt at udskyde brylluppet til næste år, så de er sikre på, at alle gæsterne kan deltage.

Læs mere om: