19. sep. 2018
Af Marianne Singer

8 FLOTTE BILLEDER: Dronning Maxima strålede i glamourøst look

Dronning Maxima skabte endnu engang glæde omkring sig, da hun med et kæmpe smil, skinnende kjole og stor hat deltog i årets parlamentsåbning i hollandske Haag.

Intet er overladt til tilfældigederne, når dronning Maxima klæder sig på til Hollands store festdag Prinsjesdag, parlamentsåbningen, den tredje tirsdag i september.

I år var heller ingen undtagelse, og dronning Maxima så denne gang fortryllende ud i italiensk design ved sin mand, kong Willem-Alexanders side.

Dronning Maxima ankom i guldkaret

Traditionen tro ankom det hollandske kongepar i kongehusets over 100 år gamle pragtfulde guldkaret til Noordeinde Paladset for sammen med kongens bror, prins Constantijn og hans hustru, prinsesse Laurentien, at vinke til de mange fremmødte fra balkonen.

Dronning Maxima lyste på den store dag op i en lang kjole syet i brede paneler i hver deres pastelfarve, med posede, transparente ærmer og rynket hals fra Luisa Beccaria.

Chikt tilbehør

Som chik tilbehør havde dronning Maxima valgt at bære en clutch i sart blå og en ekstravagant, skrå stråhat med smukke, store silkeblomster.

Tidligere på dagen havde kong Willem-Alexander holdt sin tradtionelle tale i Riddersalen.

Læs mere om: