26. jun. 2013
Af Jan Bergman

Derfor blev Maxima og Willem-Alexander kun en dag i Danmark

Dronning Maxima og kong Willem-Alexander besøger Danmark - bliv klogere på besøget her
BILLED-BLADETs journalist Annelise Weimann på "Aftenshowet" fortæller om kong Willem-Alexander og dronning Maximas besøg i Danmark.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET & screenshot DR
Tirsdag fik Danmark fornemt besøg af Hollands nye regentpar – kong Willem-Alexander og dronning Maxima. Men hvorfor blev de her kun en dag og hvad handlede besøget egentligt om – få svaret her.

Dronning Margrethe og prinsgemalen to imod kong Willem-Alexander og hans populære hustru dronning Maxima i Københavns Lufthavn tirsdag formiddag.

Herefter gik dagen slag i slag, med fornem frokost på Fredensborg Slot og senere på eftermiddagen besøg på Christiansborg.

Allerede inden mørket havde sænket sig over det ganske land, var det nye kongepar ude af Danmark igen – men hvorfor blev parret ikke flere dage, og hvad handlede besøgte i virkeligheden om.

BILLED-BLADETs journalist Annelise Weimann var tirsdag aften i DRs ”Aftenshowet” for at forklare nærmere om kongebesøget i Danmark. Få mere at vide om besøget og se indslaget – klik her!

Glæd dig allerede nu

I BILLED-BLADET på torsdag bydes der på en fyldig og festlig reportage med masser af vidunderlige billeder fra en historisk, royal dag – dagen da Willem-Alexander og Maxima aflagde deres første besøg i Danmark som Hollands konge og dronning.

Læs mere om: