Dronning Maxima fandt sin unikke hat frem

Dronning Maxima med sin imponerende hat

Dronning Maxima med sin imponerende hat

Foto: AOP
Den altid så storsmilende dronning Maxima gør altid en iøjnefaldende entre. Se bare med hatten her…

Dronning Maxima har en totalt gennemført stil, og den hollandske dronning er altid i stand til at se fantastisk ud.

Under hendes og kong Willem-Alexanders officielle besøg i Sydkorea har den 43-årige dronning haft mange imponerende outfits på, og flere af dem har været kreeret af hollandske designere.

Se også billederne:
Her er dronning Maximas festgarderobe

Mandag eftermiddag var dronningen i et stiligt dress fra den hollandske designer Matthijs van Bergen og om aftenen mødte dronning Maxima op i en fascinerende kjole, designet af en anden hollænder, Jan Taminiau.

Andendagen af det hollandske kongepars statsbesøg i Sydkorea, begyndte med med at deltage i et seminar om innovation for dronning Maxima og kong Willem-Alexander. Det økonomiske seminar var en del af turens parallelle erhvervsfremstød mellem Holland og Sydkorea og fandt sted på Plaza Hotel i Seoul.

Se også billederne:
Stærke kongelige kvinder i farven rød

Ved denne lejlighed havde den hollandske dronning fundet et mørkegråt skørt og en lysegrå top fra Natan frem, og hun matchede det enkle tøj med en meget iøjnefaldende hat med facon som en stor grå blomst. Nogle af jer har sikkert allerede genkendt den flotte hat, som er designet af Fabienne Delvigne – dronning Maxima bar nemlig denne forrygende hat, da hendes anden datter, prinsesse Alexia, blev døbt i 2005.

Byline: Dronning Maxima i sine elegante Christian Louboutin-stiletter.
Foto: AOP

Byline: Dronning Maxima i sine elegante Christian Louboutin-stiletter.


For at fuldende sit outfit havde dronning Maxima sat det sammen med et par peeptoe-stiletter i gråt ruskind fra Christian Louboutin og en taske fra Chanel.

Dronning Maximas grå blomsterhat er ikke den eneste af hendes hatte, som på en eller anden måde har forbindelse til hendes døtre. Dronningen ejer også en cremefarvet hat, som er opkaldt efter hendes yngste datter, prinsesse Ariane.

Se også billederne:
Maxima - verdens gladeste dronning

Efter seminaret om innovation besøgte kongeparret Sydkoreas parlament, Nationalforsamlingen. Her mødtes de med en gruppe partiledere. Derefter spiste Kkong Willem-Alexander og dronning Maxima frokost i præsidentboligen sammen med direktører for sydkoreanske firmaer, som handler med Holland.

Og endnu engang var den hollandske dronning meget stilet, denne gang i en sort kjole med strudsefjer i halsudskæringen fra Natan.

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden