Onsdag, 25. maj 2016 - af Juliane Olsen

Dronning Maxima genbrugte fantastisk rød gallakjole

Dronning Maxima

Dronning Maxima

Foto: AOP
Den hollandske dronning Maxima tager sig godt ud i de fleste farver, men især en rød gallakjole klæder hende særdeles godt.
Den 45-årige dronning Maxima var sammen med kong Willem Alexander vært ved den årlige diplomat-middag på slottet i Amsterdam onsdag aften.   Ved denne lejlighed genbrugte dronningen en kjole af designerne Natan fra 2006, hvortil hun bar et rubin- og diamantdiadem fra Mellerio-garnituren.   Dronning Maxima havde samtidig for første gang sat en broche fra garnituren sammen med en midterdel fra sættet.   LÆS MERE: Dronning Maxima er ankommet til København  

Kjolen stjal billedet

Dronningen bar også et sæt perleøreringe til, men der var ingen tvivl om, at det var kjolen med slæb, der stjal billedet.   Samtidig bar kongen, der har været en del af den hollandske flåde, kjole og hvidt i militærudgave til lejligheden ifølge den britiske avis Daily Mail.   Parret smilede begge stort, da de trådte ind i 1700-tals-slottet, hvor middagen for de hollandske ambassadører skulle finde sted.  

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Dronning Maxima har haft travlt

Desuden deltog også udenlandske kontorfolk og andet diplomatisk personale i middagen, hvor prinsesse Beatrix og prinsesse Margriet traditionen tro var gæster.   Det har været en travl måned for dronning Maxima, der tirsdag på sin fødselsdag besøgte World Forum i Haag.   Det skete i forbindelse med den første jubilæumskongres for den hollandske pensionsfond Pensioenfederatie iført en iøjnefaldende gul kjole.   
Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden