23. mar. 2016
Af Juliane Olsen

Dronning Maxima modtog indrammet familiefoto

Dronning Maxima
Dronning Maxima af Nederlandene modtog på en officiel opgave et indrammet foto af sin familie.
Foto: AOP
Under en officiel opgave i Holland fik dronning Maxima foræret et indrammet foto af sin egen familie.
Den 44-årige dronning Maxima fik på en officiel opgave i Holland foræret et indrammet familiefoto. Det skete, da hun hilste på folkemængden på vej til et økonomisk seminar i Haag, hvor dronningen som repræsentant for Inclusive Finance var mødt op. Hun fik denne vigtige rolle tilbage i 2009, men hun nåede altså også at vise sin moderlige side denne dag. LÆS MERE: Dronning Maxima og kong Willem-Alexanders datter i bedring

Dronning Maxima var alene

Argentinskfødte dronning Maxima viste i hvert fald et stort smil, da hun modtog fotoet af sin familie. Dronning Maxima modtog billedet fra en ansat på cafeen Ciocco & Gelato, og kong Willem-Alexander var selvfølgelig med på fotoet sammen med kongeparrets tre børn. Den hollandske dronning var dog ikke i selskab med sin mand, der havde ladet hende selv varetage dagens opgave.

Elegant dronning

Hun så til gengæld elegant ud i en hundetandsmønstret kjolefrakke, der var tilført lidt ekstra med en chokoladefarvet broche og en ruskindstaske. Dronningen modtog desuden en buket farverige blomster, da hun mødte op til sin officielle opgave.

Læs mere om: