Dronning Maxima: Prinsesse Alexia er en fighter

Dronning Maxima er stolt af sin mellemste datter, prinsesse Alexia, der fik et knoglebrud under kongefamiliens skiferie i Østrig sidst i februar.

Dronning Maxima er stolt af sin mellemste datter, prinsesse Alexia, der fik et knoglebrud under kongefamiliens skiferie i Østrig sidst i februar.

Foto: AOP
Den hollandske prinsesse Alexia er stadig ikke kommet sig efter et benbrud under skiferien, men dronning Maxima hylder hendes fighter-ånd.
Den tiårige prinsesse Alexia af Nederlandene fik i slutningen af februar et slemt knoglebrud under kongefamiliens årlige skiferie i Østrig.
 
Det hollandske kongepar fortalte om datterens tilstand, da de i weekenden var på en noget usædvanlig opgave – nemlig rengøringen af en park i byen Alphen aan den Rijn.
 
 
- Det går bedre for hver dag. Det går meget godt. Hun er virkelig en fighter, og vi er så stolte af hende, sagde dronning Maxima. 
 
 

Døtrene blev hjemme

Parrets tre døtre, prinsesse Catharina-Amalia, prinsesse Alexia og prinsesse Ariane, var ikke med til forårsrengøringen i parken.
 
Prinsesse Alexia, der er kongeparrets mellemste datter, går på krykker efter skiuheldet, men hendes forældre var til gengæld i strålende humør på opgaven.
 
De kunne nemlig fortælle, at deres datter er i bedring, efter hun blev hentet af en ambulance på pisten og tilbragte et par dage på hospitalet.
 
 

Kongen har bygget om

Prinsessen er stadig ikke kommet sig over skaden, og kong Willem-Alexander fortalte, at han har fået bygget lidt om i familiens private bolig, Villa Eikenhorst i Wassenaar.
 
Ombygningen af hjemmet skal hjælpe prinsesse Alexia med at komme bedre rundt efter styrtet, men kongen ønskede dog ikke at specificere, hvad der foretaget.
 
Kong Willem-Alexander understregede, at datteren Alexia var særdeles positiv til trods for de uheldige omstændigheder.
 
Foto: AOP
 
 
 
 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden