Torsdag, 30. april 2020 - af Niels Burgos

Hjemme hos Maxima: Lagde du mærke til denne smarte detalje

Dronning Maxima med datteren prinsesse Alexia

Dronning Maxima med datteren prinsesse Alexia

Foto: Mega
Dronning Maxima og resten af familien inviterede indenfor på hjemmekontoret. Her viste Maxima, at hun er absolut praktisk anlagt.

Da dronning Maxima og kong Willem-Alexander offentliggjorde en serie skønne fotos fra deres hjemmekontor på slottet, hvor de sammen med deres tre døtre over internettet holder kontakt med verden udenfor under corona-krisen, kunne man spotte en smart detalje, som dronningen har anvendt for at gøre hjemmekontoret mere praktisk.

I øjenhøjde

Det er en kendt sag, at de færreste af os tager os bedst ud, hvis vi bliver fotograferet nedefra - og det er præcist det, der sker, når vi skal bruge kameraet på vores bærbare computer eller tablet, der som oftest er placeret på et bord foran os - og hvor vi derfor kigger NED i kameraet. Det ved Maxima også, så hun fandt en løsning med ting, der var lige ved hånden på hjemmekontoret: Hun tog fire-fem tykke bøger ud af reolen og placerede dem under sin tablet - så den kom op i øjenhøjde. Foruden at give mere naturlige billeder på kameraet betyder det også en mere komfortabel arbejdsstilling - især, når man skal bruge kameraet, hvis man taler med andre.

Dronning Maxima med bøgerne under sin tablet

Foto: Mega

 

Dronningen er næppe den eneste, der har fundet en løsning på lige dette problem. Men nu er Maximas idé i hvert fald givet videre.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden