21. apr. 2020
Af Marianne Singer

Nye billeder: Kom indenfor hos Maxima og Willem-Alexander

På nye billeder af kong Willem-Alexander og dronning Maxima, kan man se det hollandske kongepar arbejde hjemme fra paladset.

Ligesom mange andre kongelige arbejder også det hollandske kongepar fortrinsvist hjemmefra for tiden på grund af coronakrisen.

På nye billeder, som det hollandske hof har delt på deres sociale medier kan man se kong Willem-Alexander og dronning Maxima være flittig på hver deres kontor hjemme på Huis ten Bosch-paladset i Haag.

Derudover har Billed-Bladet fundet yderligere billeder frem af de kongelige hjemmearbejdspladser med mange spændende detaljer.

I naturfarver

Modsat mange af de andre rum på paladset er kongens kontor mere afdæmpet i farverne og holdt i naturmaterialer.

Omkring mødebordet af glas står lækre læderstole, mens Willem-Alexander kan nyde synet af den omkringliggende skov, når han holder arbejdspauser.

Små skulpturer

I kongens boghylde står blandt andet biografier om verdens ledere og på kaminhylden små skulpturer.

Og så er der selvfølgelig også flere billeder, der viser kongens elskede hustru og døtre, i rummet.

Dronningens blå rum

At dronning Maxima er glad for de kongeblå nuancer, kan man se på hendes arbejdsværelse, hvor stolene er betrukket med blå velour og en blå lampe lyser over kaminen.

På væggene er malet eksotiske palmetræer, mens de store vinduer lukker masser af lys ind.

Støtter op om kampen

Til opslaget på kongehusets Instagram-profil skriver hoffet, at det hollandske kongepar hjemmefra foretager telefonopkald til sundhedsinstitutioner, organisationer, virksomheder og forskellige relevante fagfolk for at blive informeret omkring coronavirus og udtrykke deres støtte for de mange, der kæmper flittigt mod pandemien.

Læs mere om: