Onsdag, 27. april 2016 - af Marianne Singer

Kong Willem-Alexander viste sin dejlige familie frem på fødselsdagen

kong willem-alexander

Kong Willem-Alexander med sin hustru, dronning Maxima. 

Foto: AOP
Begejstringen var stor, da kong Willem-Alexander på sin fødselsdag besøgte den hollandske by Zwolle med sin hustru, dronning Maxima og deres tre døtre, Amalia, Alexia og Ariane.
Et forrygende syn af orangeklædte mennesker i sprudlende humør mødte kong Willem-Alexander, dronning Maxima og deres tre døtre, prinsesse Amalia, 12, prinsesse Alexia, 10, og prinsesse Ariane, 9, da de besøgte den hollandske by Zwolle i provinsen Overijssel.    Det var i anledning af sin 49-års fødselsdag, at kong Willem-Alexander sammen med sin familie var på visit i området.
  Mors Dag: Glæd din mor i 6 eller 12 uger og få 2 biografbilletter   Siden tronskiftet for tre år siden fejres kong Willem-Alexanders fødselsdag i hele landet som Kongens dag (Koningsdag, red.), der samtidig også er landets nationaldag.

Kong Willem-Alexander besøger ny by hvert år

Det er allerede blevet en fast tradtion, at kong Willem-Alexander og dronning Maxima sammen med deres børn besøger en ny, hollandsk by hvert år. 

LÆS MERE: Kong Willem-Alexander og dronning Maxima festede

Sidste år havde kong Willem-Alexander og hans familie for eksempel valgt at fejre den store dag i byen Dordrecht tæt på Rotterdam.

Prinsesse Amalia, prinsesse Alexia og prinsesse Ariane klarede også denne gang den store opmærksomhed uden problemer.  

Hilste på mange fremmødte

  Sammen med deres forældre, kong Willem-Alexander og dronning Maxima, var de blandt andet med rundt og hilse på de mange, royale fans.    Med til festlighederne var også kongens bror, prins Constantijn, og hans hustru, prinsesse Laurentien, samt flere andre medlemmer af den kongelige familie. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden