27. apr. 2016
Af Marianne Singer

Kong Willem-Alexander viste sin dejlige familie frem på fødselsdagen

kong willem-alexander
Kong Willem-Alexander med sin hustru, dronning Maxima.
Foto: AOP
Begejstringen var stor, da kong Willem-Alexander på sin fødselsdag besøgte den hollandske by Zwolle med sin hustru, dronning Maxima og deres tre døtre, Amalia, Alexia og Ariane.

Et forrygende syn af orangeklædte mennesker i sprudlende humør mødte kong Willem-Alexander, dronning Maxima og deres tre døtre, prinsesse Amalia, 12, prinsesse Alexia, 10, og prinsesse Ariane, 9, da de besøgte den hollandske by Zwolle i provinsen Overijssel. Det var i anledning af sin 49-års fødselsdag, at kong Willem-Alexander sammen med sin familie var på visit i området.
Mors Dag: Glæd din mor i 6 eller 12 uger og få 2 biografbilletter Siden tronskiftet for tre år siden fejres kong Willem-Alexanders fødselsdag i hele landet som Kongens dag (Koningsdag, red.), der samtidig også er landets nationaldag.

Kong Willem-Alexander besøger ny by hvert år

Det er allerede blevet en fast tradtion, at kong Willem-Alexander og dronning Maxima sammen med deres børn besøger en ny, hollandsk by hvert år.

LÆS MERE: Kong Willem-Alexander og dronning Maxima festede

Sidste år havde kong Willem-Alexander og hans familie for eksempel valgt at fejre den store dag i byen Dordrecht tæt på Rotterdam.

Hilste på mange fremmødte

Læs mere om: