26. jun. 2016
Af Marianne Singer

TILLYKKE: Hollandske prinsesse Alexia fylder 11 år

Foto: All Over/BILLED-BLADET
Kong Willem-Alexander og dronning Maximas mellemste datter, prinsesse Alexia, fejrer søndag fødselsdag.

Det er flere gange blevet fremhævet i medierne, hvor meget dagens fødselar, prinsesse Alexia, ligner sin populære mor, dronning Maxima af Holland.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Men det er ikke kun, når det gælder udseendet, at prinsesse Alexia minder om dronning Maxima. Også når det kommer indre styrke slægter hun efter dronning Maxima, men også sin far, kong Willem-Alexander. SE BILLEDERNE: Stort fødselsdagsgalleri med prinsesse Isabella Således kaldte dronning Maxima sin mellemste datter en rigtig fighter, efter at prinsesse Alexia under kongefamiliens seneste skiferie i februar brækkede lårknoglen i højre ben, hvorefter der lå en kamp foran hende for at få det bedre igen.

Prinsesse Alexia fejrer med familien

Heldigvis er prinsesse Alexia sidenhen kommet langt og kan på sin 11-års fødselsdag sikkert kaste sig ud i leg med sin storesøster, tronfølger prinsesse Amalia, 12, og lillesøster, prinsesse Ariane, 9. Til daglig bor prinsesse Alexia med sin familie i Villa Eikenhorst i den hollandske by Wassenaar og er elev på den lokale Bloemcamp primary school. Ifølge kongehusets hjemmeside er hun glad for at spille hockey, ride, synge og spille klaver.
Foto: All Over/BILLED-BLADET
Prinsesse Alexia på stranden sidste sommer.

Læs mere om: