2. jun. 2023
Af Christinna Braun

Dagen efter kongeligt bryllup deler kronprins Hussein den vildeste kærlighedserklæring – og sender samtidig tak til Frederik og Mary

Kronprins Hussein og kronprinsesse Rajwa.
Kronprins Hussein og kronprinsesse Rajwa.
Foto: Royal Hashemite Court
Kronprins Hussein af Jordan sagde torsdag den 1. juni sit livs ”ja” til sin elskede Rajwa.

Det var en smuk, festlig og overdådig dag, da Jordans kronprins Hussein giftede sig med Rajwa Alseif, som nu er kronprinsesse, torsdag den 1. juni.

Parret havde inviteret 140 gæster til at overvære vielsen, en islamisk ceremoni kaldet ”katb ktab, på Zahran-paladset, og derefter var hele 1.700 gæster inviteret til reception og middag på Al Husseiniya-paladset i Amman.

Dagen efter brylluppet sendte kronprins Hussein en stor kærlighedserklæring til hustruen Rajwa – men samtidig også til alle, der havde fejret dem på dagen, hvilket bl.a. kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var med til.

”Gud har velsignet mig med Rajwa, mit livs lys og min livsledsager. Må vores ægteskab bringe os begge fred og varme. Jeg beder til, at Gud fortsat vil velsigne os. Endnu en gang min dybeste tak til alle, der fejrede med os fra vores elskede Jordan, såvel som vores familie og kære rundt omkring fra hele verden. Jeg kunne ikke være mere taknemmelig for Gud og for de utallige velsignelser, han har givet mig i dag, og til Rajwa for alt, hvad hun er for mig,” skriver kronprins Hussein på sin Instagramprofil.

Hans mor, dronning Rania, har også delt flere billeder fra den smukke bryllupsfest på sin private Instagramprofil, QueenRania. Se dem ved at klikke her.

Læs mere om: