Gallafest på paladset: Gravid arvestorhertuginde viste flot mave frem

Arvestorhertug Guillaume og hustruen, arvestorhertuginde Stephanie. 

Arvestorhertug Guillaume og hustruen, arvestorhertuginde Stephanie. 

Foto: Ritzau Scanpix
Der var stil over gravide arvestorhertuginde Stéphanie, da hun viste sin voksende mave frem ved et festligt arrangement på paladset i Luxembourg.

Der var en helt særlig glød over gravide arvestorhertuginde Stéphanie, da hun sammen med sin mand, arvestorhertug Guillaume, sin svigerfar, storhertug Henri, og svigerinde, prinsesse Aelxandra, inviterede til nytårsreception på Grand Ducal paladset i Luxembourg. 

Arvestorhertuginde Stéphanie er sat til at føde til maj og hun viste stolt sin voksende mave frem på den festlige aften, som repræsentanter fra det officielle Luxembourg og diplomater var inviteret med til. 

Elegant i gallakjole 

Ligesom arvestorhertuginde Stéphanie var også prinsesse Alexandra elegant i en gulvlang gallakjole og et funklende diadem i det opsatte hår. 

Arvestorhertug Guillaume og arvestorhertuginde Stéphanie blev kirkeligt viet 20. oktober 2012 i Notre Damekatedralen i Luxembourg. Blandt gæsterne var kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, det danske regentpar og mange andre af Europas kronede hoveder. 

Arvestorhertuginde Stéphanie og prinsesse Alexandra taler med gæster under receptionen:

Foto: Cour grand-ducale / Sophie Margue / Marion Dessard

 
Foto: Cour grand-ducale / Sophie Margue / Marion Dessard

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden