Højgravid prinsemor afslører køn på baby

Tessy Antony de Nassau sammen med sin forlovede Frank Floessel. 
Tessy Antony de Nassau sammen med sin forlovede Frank Floessel.

 

Foto: Ritzau Scanpix
Det var et stort og festligt øjeblik, da storhertug Henris tidligere svigerdatter og mor til to af hans børnebørn, Tessy Antony de Nassau, afslørede kønnet på det barn, som hun venter med sin forlovede.

Det blev til en dejlig stund med en sød overraskelse, da Luxembourgs prins Louis´ eks-kone Tessy Antony de Nassau inviterede til fest.

Sammen med sin forlovede, den schweiziske forretningsmand Frank Floessel, holdt hun en såkaldt Gender Reveal, der er en fest, hvor kønnet på deres ufødte barn blev afsløret. 

Venter dreng

Festen blev holdt i Zürich i Schweiz, hvor det lykkelige par ved at trække en blå blomst ud af en pyntet æske afslørede, at de venter en dreng. 

I den anledning har Tessy delt de skønneste billeder og en lille film fra fejringen på sin Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Stolt far

"Stolt far ❤️ En kommende søn 🤩Tak til alle for den dejligste dag og fest. Vi er ekstremt taknemmelige for alle beskeder, breve, gaver og lykønskninger! Vi vil besvare alle jere breve senest midt i juli som lovet❤️Gabriel, Noah og Julia deler vores glæde for snart at kunne byde en ny lillebror velkommen✨❤️En særlig tak til alle de vidunderlige mennesker der gjorde denne dag så speciel: @teepees.ch @babinifrancesca @seehausherrliberg @lashermanaspinata @weingut_nadinesaxer @jinpero_gin @bakedbycharlottew @purecatering @artofbloom.ch

All photos belong to @diana_kottmann ✨", skriver Tessy til opslaget. 

Bor i London

Tessy bor til daglig i London med sine og prins Louis´ to sønner, prins Gabriel og prins Noah. 

Tessy sammen med Frank, Gabriel og Noah, da de senest ønskede God nationaldag i Luxembourg: 

Prins Louis og Tessy, der er tidligere prinsesse, blev gift med den luxembourgske prins i 2006 og skilt i april sidste år.
 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden