Fredag, 22. juni 2018 - af Marianne Singer

NYHED: Arvestorhertug flytter med sin hustru til udlandet

Arvestorhertug Guillaume

Arvestorhertug Guillaume og han hustru Stéphanie.

Foto: AOP
Den luxembourgske arvestorhertug Guillaume flytter snart til udlandet med sin hustru, Stéphanie, for at forberede sig på sin kommende rolle som storhertug.

Ifølge det storhertuglige hof i Luxembourg flytter arvestorhertug Guillaume, 36, og hans hustru, Stéphanie, 34, til London.

Her venter der arvestorhertug Guillaume spændende udfordringer, når han til september begynder en lederuddannelse på det anerkendte forsvarsakademi Royal College of Defence Studies. 

Har været i England før

Arvestorhertug Guillaume ønsker på den måde at forberede sig yderligere til sin kommende rolle som storhertug, som han på et tidspunkt overtager efter sin far, Henri, den nuværende storhertug af Luxembourg. 

England er på ingen måde ukendt for arvestorhertug Guillaume, der tidligere har været elev på den militære uddannelsesinstitution Royal Military Academy Sandhurst i landsbyen Sandhurst i Berkshire.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Hustruen skal også studere

Mens arvestorhertug Guillaume får travlt med sine studier på forsvarsakademiet, vil hans hustru, Stéphanie, bruge tiden på at studere kunsthistorie på kunstskolen Sotheby's Institute of Art, der ligeledes ligger i London. 

Arvestorhertug Guillaume giftede sig med sin Stéphanie den 20. oktober 2012 i Luxembourg med blandt andet kronprins Frederik og kronprinsesse Mary blandt gæsterne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden