Romantisk valg: Prinsemor er blevet gift ved intimt bryllup

Frank Floessel og Tessy Antony de Nassau

Frank Floessel og Tessy Antony de Nassau

Foto: Ritzau Scanpix
Det lykkelige par blev gift fredag d. 23. juli i Zürich.

Tessy Antony de Nassau, der er tidligere svigerdatter til Luxembourgs storhertug Henri og mor til hans to børnebørn prins Gabriel og prins Noah, som hun har med prins Louis af Luxembourg, er fredag d. 23. juli blevet gift med sin forlovede Frank Floessel. 

Den glædelige nyhed afslører hun på Instagram, hvor hun deler flere billeder fra brylluppet, der fandt sted i hendes nu ægtemands hjemland Schweiz nærmere bestemt i Zürich. 

Intim ceremoni med den tætte familie

Før brylluppet havde 35-årige Tessy afsløret, at brylluppet ville foregår ved en privat og intimi ceremoni, og at festlighederne kun ville bestå af udvalgte familiemedlemmer og venner.

Det lykkelige nygifte par deler via Tessys Instagram flere glimt fra brylluppet bl.a. af deres i alt tre sammenbragte børn: Tessys to drenge Gabriel på 15 og Noah på 13 år samt Franks datter Julia, der var henholdsvis forlovere og brudepige ved brulluppet. 

De tre børn kan glæde sig til, at et nyt familiemedlem om kort tid melder sin ankomst. Tessy Antony de Nassau er højgravid med sit og Frank Floessels første fælles barn, en lille dreng. 

Når lillebror er født, og coronarestriktionerne er lempet, er det planen, at brudeparret inviterer til stor bryllupsceremoni og -fest for alle deres venner og familie. 

Det fortalte bruden på Instagram for en uge siden, hvor hun beskrev parrets kommende bryllup som et "romantisk valg", før deres søn kommer til verden. 

Du kan se alle bryllupsbillederne ved at klikke her. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden