Alvorligt syg: Fyrstinde Charlene taler ud efter rygter

Fyrstinde Charlene.

Fyrstinde Charlene.

Foto: Mega
Fyrstinde Charlene åbner i nyt interview med sydafrikansk medie op omkring sin svære situation.

Fyrstinde Charlene er stadig alvorligt ramt af en øre-, næse- og halsinfektion og kan stadig ikke rejse hjem til Monaco fra Sydafrika, hvor hun nu har opholdt sig siden marts.

En utrolig svær situation for fyrstinden, der tidligere har udtalt sig om, hvor hårdt det er at være adskilt fra sin mand, fyrst Albert, og parrets seks-årige tvillinger, Jacques and Gabriella, og hvor ked af det hun var over ikke at kunne komme hjem og fejre sin ti-års bryllupsdag med sin mand den 1. juli. 

Ked af rygter

Oven i savnet har fyrstinden også skulle læse historier i internationale medier, der har handlet om, at fyrsteparrets ægteskab er i krise. 

Derfor har fyrstinden nu valgt endnu engang at åbne op om sin svære situation, denne gang i et interview med den sydafrikanske radiokanal Channel24. 

- Det har været en meget svær tid for mig. Jeg savner min mand og mine børn så meget. Det som var sværest for mig var, da læge-teamet sagde, at jeg ikke kunne komme hjem til vores ti-års bryllupsdagsfejring, fortæller fyrstinde Charlene til Channel24.

- Fyrst Albert er min klippe, min styrke og uden hans kærlighed og støtte ville jeg ikke have kommet igennem disse smertefulde måneder, siger hun endvidere.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Kan ikke flyve hjem

Fyrstinde Charlene er lige nu ved at restituere efter en operation og skal efter sigende igennem flere operationer.

Derfor vil der stadig gå noget tid, før hun kan flyve hjem til Monaco igen.

Læs mere om fyrstine Charlenes seneste måneder her:

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden