16. jul. 2021
Af Marianne Singer

Charlene afslører: Sådan blev jeg syg

Fyrstinde Charlene. 
Fyrstinde Charlene.
Foto: Mega
Fyrstinde Charlene har været syg i flere måneder i Sydafrika og forklarer nu for første gang, hvordan hun blev syg.

De sidste mange måneder har fyrstinde Charlene, 43, ufrivilligt opholdt sig i Sydafrika, fordi hun har været ramt af en alvorlig øre-, næse- og halsinfektion og derfor ikke har kunnet rejse hjem til Monaco.

Ifølge Hello fortæller fyrstinde Charlene nu for første gang, hvorfor hun blev syg.

Sådan skete det

Det er i et nyt med sydafrikanske News24, at fyrstinden afslører, at hun fik infektionen, efter at hun gennemgik et sinusløft og en knogletransplantation før sin afrejse til Sydafrika.

Et sinusløft er et løft af sinus – altså af bihulerne – og en sådan behandling udføres typisk i forbindelse med implantatbehandling i kindtandsområdet i overkæben.

Uvidende om infektion

Herefter forklarer fyrstinden, at hun ikke vidste, at hun var ramt af en infektion, før hun opsøgte en speciallæge, fordi hendes ører begyndte at gøre utrolig ondt.

Charlene fortæller endvidere, at grunden til, at hun ikke kan rejse hjem er, fordi hun ikke kan udligne trykket i sine ører under en flyvetur.

Savner familien

Desuden understreger hun endnu engang, hvor meget hun savner sin mand, fyrst Albert, og parrets seks-årige tvillinger Jacques and Gabrielle samt deres hunde.

Og afslører, at familien har planer om at besøge hende i Sydafrika igen.

Fyrstinde Charlene har gennemgået flere operationer.

Læs mere om: