30. jan. 2022
Af Christinna Braun

Charlenes fravær: Fyrst Albert alene på balkonen med børnene

Fyrst Albert var igen alene med børnene på balkonen i Monaco.

Fyrstinde Charlene har misset endnu en særlig og højtidelig dag i Monaco, hvor hun normalt plejer at deltage med sin familie, bestående af ægtemanden fyrst Albert og børnene Jacques og Gabriella på syv år.

I foråret rejste fyrstinden til sit hjemland Sydafrika som et led i kampagne mod krybskytteri, men undervejs pådrog hun sig en slem øre-, næse- og halsinfektion, som krævede hele fire operationer, før hun et halvt år senere kunne rejse hjem til Monaco.

Sygdommen gjorde efterfølgende fyrstinde Charlene så svækket, at hun efter hjemkomsten til Monaco rejste til et hemmeligt sted for at modtage behandling for fysisk og psykisk udmattelse.

Ifølge flere udenlandske medier befinder fyrstinde Charlene sig stadig uden for landet, og det er efterhånden flere store begivenheder, Charlene har misset på grund af sit helbred.

Det gælder hendes og ægtemanden fyrst Alberts 10-års bryllupsdag i juli, nationaldagen i november og deres tvillinger Jacques og Gabriellas 7-års fødselsdag i december.

Det var især rørende til nationaldagen, hvor fyrst Albert og Charlenes tvillinger Jacques og Gabriella havde hjemmelavede skilte med, hvor der stod ”Vi savner dig mor” og ”Vi elsker dig mor”.

Se det rørende billede i galleriet over artiklen.

Derudover gik fyrstinde Charlene også glip af Saint Devote-dagene den 26. og 27. januar, som er helt særlige dage i Monaco, hvor fyrstedømmets skytshelgen æres.

Normalt plejer fyrstefamilien at hilse på Monacos befolkning fra paladsets balkon, men denne gang måtte fyrst Albert troppe op alene med børnene.

Han fik dog selskab af sin søster prinsesse Caroline, som siden Charlenes sygdom har passet på og værnet om de kun syvårige tvillinger. Også fyrst Alberts anden søster prinsesse Stephanie har trådt til og været der for børnene.

Se billederne af fyrst Albert med tvillingerne og prinsesse Caroline på balkonen i galleriet over artiklen.

Læs mere om: