Torsdag, 27. januar 2022 - af Christinna Braun

Medie: Nyt fra paladset i Monaco om fyrstinde Charlene

Fyrst Albert og fyrstinde Charlene. Arkivfoto. 
Fyrst Albert og fyrstinde Charlene. Arkivfoto. 
Foto: Ritzau Scanpix
Paladset i Monaco har udsendt en opdatering om fyrstinde Charlene.

Fyrstinde Charlene har i mange måneder døjet med sit helbred, efter hun fik en slem øre-, næse-, halsinfektion, mens hun befandt sig i Sydafrika sidste år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det krævede hele fire operationer, før fyrstinden igen kunne komme hjem til Monaco, hvor hun til dagligt bor med fyrst Albert og deres to børn Jacques og Gabriella på syv år.

Der gik ikke længe, før paladset i Monaco meldte ud, at fyrstinde Charlene igen måtte forlade fyrstedømmet – denne gang for at modtage behandling uden for Monaco på grund af fysisk og psykisk udmattelse.

På grund af fyrstindens helbred, er det længe siden, hun har deltaget i officielle arrangementer med sin familie.

Den 26. og 27. januar er vigtige dage for Monaco, da det er på disse dage, kaldet Saint Devote, man ærer skytshelgenen for fyrstedømmet. Normalt deltager fyrstinden, men denne gang måtte fyrst Albert deltage alene med børnene Jacques og Gabriella, dog i selskab med nogle andre familiemedlemmer. 

 

Ifølge Hello Magazine har paladset i Monaco udsendt en opdatering på fyrstinde Charlene.

Her skriver paladset, at fyrstinden er i bedring, men at hun stadig har brug for ro, og at hun skal modtage behandling for tandproblemer de næste uger. Derfor ville hun ikke kunne deltage i Saint Devote-fejringen.

 

Yderligere sender fyrstinde Charlene sine hilsner til det monegaskiske folk, og hun glæder sig til at bruge tid med dem, så snart hendes helbred tillader det.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden