Deler private billeder: Sådan har du ikke set Charlene før

Fyrstinde Charlene.

Fyrstinde Charlene.

Foto: Ritzau Scanpix
Fyrstinde Charlene, der for tiden opholder sig i Sydafrika på grund af sygdom, har delt overraskende private billeder af sig selv sammen med sine børn.

Efter flere måneders sygdom, ser fyrstinde Charlene ud til at have fået det bedre igen.

På nye billeder, som hun har delt på Instagram, ses hun for første gang i længere tid igen i højt humør.

Stadig syg

Fyrstinde Charlene er dog stadig ramt af en øre-, næse- og halsinfektion og kan derfor ikke rejse hjem til Monaco fra Sydafrika, hvor hun nu har opholdt sig siden marts.

Billederne, som hun har delt, er utrolig søde og viser hende i tæt og kærlig samtale over FaceTime med sine elskede børn.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

En god sag

Derudover fortæller fyrstinden også, at hun er ved at sy tæpper til et dyrehjem, der ligger lige ved siden af, hvor hun opholder sig.  

I den medfølgende tekst til billederne afslørerer Charlene også for første gang, hvilke kælenavne, hun bruger til sine børn. 

"Er sammen med Jacqui and Bella og laver tæpper til the crèche (dyrecentret, red.) ved siden af. Wish me luck 😂🙏", skriver fyrstinde Charlene således på opslaget. 

Fyrstinde Charlene har igennem flere år været engageret i at støtte op om organisationer, der har fokus på truede dyrearter, blandt andet næsehorn.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden