Tirsdag, 16. november 2021 - af Christinna Braun

Dramatisk udvikling: Fyrstinde Charlene flytter til hemmeligt sted

Fyrstinde Charlene og fyrst Albert. 
Fyrstinde Charlene og fyrst Albert. 
Foto: MEGA
Fyrstinde Charlene har døjet med sit helbred i et halvt år.

For et halvt år siden rejste Monacos fyrstinde Charlene til sit hjemland Sydafrika som et led i en kampagne for bekæmpelsen af krybskytteri omkring næsehorn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fyrstinden skulle blot være i Sydafrika i et par uger, men på grund af en alvorlig øre, næse og hals-infektion tog det over seks måneder og fire operationer, før Charlene igen var hjemme i Monaco i begyndelsen af november.

Paladset i Monaco delte de skønneste billeder af fyrstinde Charlene, fyrst Albert og deres to børn Jacques og Gabriella på seks år, der nu endelig var genforenet.

Desværre er Charlenes helbred stadig svækket, meddeler hoffet i Monaco nu.

Så svækket, at fyrstinden ikke kan deltage i nationaldagsfejringen, som finder sted den 19. november. Det skriver Hello Magazine.

 

Fyrstinde Charlene har brug for så meget ro nu, at hun hviler sig et sted, hoffet i Monaco vil holde strengt fortroligt.

Hoffet i Monaco meddeler således, ifølge Hello Magazine: 

”Deres højheder er begge enige om, at en periode med ro og hvile er nødvendig for at sikre den allerbedste bedring for fyrstinde Charlenes helbred.

Efter at kæmpet med dårligt helbred de seneste måneder, er fyrstinden nu ved at restituere og vil blive ved med det i de kommende uger, hvilket vil give hende den nødvendige tid til at komme sig over sin træthed. For at hendes restituering bliver mest muligt rolig og privat, vil fyrstindens fysiske placering forblive strengt fortrolig.

På grund af denne situation meddeler fyrsteparret beklageligvis, at fyrstinde Charlene ikke deltager i dette års Fête Nationale (Nationaldagen) sammen med sin familie og Monacos borgere. Så snart hendes helbred tillader det, ser fyrstinden frem til igen at udføre sine fyrstelige pligter og tilbringe tid med monegaskerne.

I denne midlertidige hvileperiode anmoder det fyrstelige par venligt om, at deres privatliv bliver respekteret.”

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden