Efter opsigtsvækkende udmelding: Nu bryder Charlene tavsheden

Fyrstinde Charlene. 

Fyrstinde Charlene. 

Foto: Ritzau Scanpix
Fyrstinde Charlene bryder for første gang tavsheden, efter at hoffet i Monaco meldte ud, at hun ikke deltager i årets nationaldagsfejring fredag.

Det vakte opsigt verden over, da hoffet i Monaco i tirsdags meddelte, at fyrstinde Charlene ikke deltager i årets fejring af landets nationaldag den 19. november. 

Fyrsteparret sammen med deres børn ved nationaldagsfejringen i 2019. 
Foto: Mega

Fyrsteparret sammen med deres børn ved nationaldagsfejringen i 2019. 

I meddelelsen skrev hoffet blandt andet, at fyrstinden har brug for at hvile sig og få noget ro i de kommende uger ovenpå den sygdomsperiode, hun har været igennem i Sydafrika de seneste måneder med en alvorlig næse-, hals- og øreinfektion.

Hemmeligt opholdssted

Efterfølgende udtalte fyrst Albert, at hans hustru er udmattet både fysisk og psykisk og lige nu opholder sig et hemmeligt sted udenfor Monaco.

Derfor er fyrstinde Charlene også langt væk fra de store festligheder i forbindelse med Monacos nationaldag, når de finder sted fredag. 

Rørende hilsen

I tankerne og med hjertet er fyrstinde Charlene dog i den grad med, når hendes mand og parrets børn, de seks-årige tvillinger, arveprins Jacques og prinsesse Gabriella, bliver hyldet på paladsets balkon og overværer den traditonsrige militærparade.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Således har hun i nat for første gang siden hoffets udmelding brudt tavsheden ved på sin Instagram at dele en video med Monacos nationalflag, der vajer smukt i vinden til landets nationalsang. 

En enkel, rørende og stærk hilsen fra fyrstinden på Monacos vigtigste dag. 

Spændende program

Der venter fyrstefamilien og Monacos indbyggere en spændende dag fredag.

Nationaldagsfejringen begynder på officiel vis klokken 09.25 med først en gudstjeneste i katedralen i Monaco og efterfølgende fejringen på paladset, hvor den fyrstelige familie overværer en flot militærparade.

Hvis man vil følge med i festlighederne, sender Monacos fyrstehus live fra deres sociale medier, deriblandt Facebook-profilen Palais Princier de Monaco

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden