3. sep. 2021
Af Malan Joensen

Fyrst Albert melder ud: Nyt om Charlenes hjemkomst til Monaco

Fyrstinde Charlene.
Fyrstinde Charlene.
Arkivfoto: Ritzau Scanpix
Fyrstinde Charlene ser ud til at være i bedring ifølge ægtemanden.

Nu er der nyt om fyrstinde Charlene af Monacos rekonvalescering i kølvandet på den langvarige sygdomsperiode og nylige operation, hun har været igennem.

Fyrstinden har ikke kunnet vende hjem til Monaco fra en rejse til Sydafrika, hun foretog i foråret, på grund af en alvorlig infektion i øre-næse-halsområdet, der var tilstødt hende efter et såkaldt sinusløft.

Det er et løft af bihulerne, og det udføres typisk i forbindelse med implantatbehandling i kindtandsområdet i overkæben.

Derfor kunne hun ikke flyve fra Sydafrika til Monaco, fordi der ville være problemer med at trykudligne i ørerne.

Det ser imidlertid ud til at lysne for fyrstinden, fortæller fyrst Albert til People Magazine:

"Hun er klar til at komme hjem," siger fyrsten og understreger, at det naturligvis kommer an på, hvad lægerne siger, men hvis det bliver ved at gå fremad, kan hun måske vende tilbage denne måned.

"Jeg ved, at hun tidligere har sagt, at det muligvis bliver i slutningen af oktober, men det var før den seneste tids undersøgelser. Jeg er ret sikker på, det kan ske hurtigere," tilføjer han.

Fyrst Albert fortæller også ugebladet, at fyrstinde Charlene er meget ivrig efter at vende hjem til familien, og at hun i sjov har sagt, at hun også er klar til at blive sejlet tilbage til Europa.

Fyrstinde Charlene, der gennemgik en flere timer lang operation i midten af august for at afhælpe infektionen, har flere gange fået besøg af fyrst Albert og deres tvillinger Gabriella og Jacques på seks år, mens hun har været i Sydafrika.

Læs mere om: