25. aug. 2021
Af Marianne Singer

Rørende billeder: Syg fyrstinde Charlene genforenet med familien

Fyrstinde Charlene. 
Fyrstinde Charlene.
Foto: Ritzau Scanpix
Lykken er stor hos sygemeldte fyrstinde Charlene, der endelig er blevet genforenet med sin mand og børn i Sydafrika.

Savnet efter mand og børn har været enormt hos fyrstinde Charlene, der siden marts ufrivilligt har opholdt sig i Sydafrika på grund af en alvorlig øre-, næse- og halsinfektion.

Men nu er hun endelig blevet genforenet med sin mand, fyrst Albert, og parrets seks-årige tvillinger, prinsesse Gabrielle og arveprins Jacques.

Kæmpe lykke

På sin Instagram-profil deler fyrstinde Charlene således de skønneste familiebilleder af genforeningen, der fandt sted nede i Sydafrika.

Det er første gang i knap fire måneder, at tvillingerne igen kan give dere mor et knus.

"Jeg er så begejstret over igen at have min familie hos mig❤️(Gabriella har givet sig selv en ny frisure!!!) Undskyld min kære Bella jeg prøvede at ordne det så godt jeg kunne ?, skriver Charlene til billederne.

Sidste gang Charlene havde besøg af sin familie var den 4. juni, hvor de sammen fejrede hendes niece Aiva-Graces fødselsdag.

Stort savn

Fyrstinde Charlene har tidligere udtalt sig om, hvor stor savnet efter familien har været.

- Det har været en meget svær tid for mig. Jeg savner min mand og mine børn så meget. Det som var sværest for mig var, da læge-teamet sagde, at jeg ikke kunne komme hjem til vores ti-års bryllupsdagsfejring, fortalte fyrstinde Charlene til Channel24.

- Fyrst Albert er min klippe, min styrke og uden hans kærlighed og støtte ville jeg ikke have kommet igennem disse smertefulde måneder, lød det endvidere fra hende.

Fyrstinde Charlene har under hele opholdet haft tæt kontakt med sin familie, som man kan se på billeder, som hun har delt den 9. juli.

Her taler Charlene med sine børn på Facetime.

Læs mere om fyrstine Charlenes sygdom her:

Læs mere om: