Fyrst Alberts datter: Taknemmelig for at være i live

Fyrst Albert, Jazmin Grace Grimaldi

Fyrst Albert, Jazmin Grace Grimaldi

Foto: Mega
For tre uger siden blev hun smittet med corona. Nu fortæller hun, hvordan hun har det.

Fyrst Alberts 28-årige datter, Jazmin Grace Grimaldi, blev for tre uger siden testet positiv for coronavirus. Akkurat som sin far, der var den første statsleder i verden, der blev smittet med virussen i starten af pandemien. Og bblev raskmeldt efter nogle uger.

Nu er der nyt fra Jazmin Grimaldi. På instagram fortæller hun, at hun "er teknemmelig over omsider at begynde at føle sig som sig selv igen". Det er tre uger siden, Jazmin selv fortalte, at hun den 14, juli var blevet testet positiv.

Få BILLED-BLADET leveret?Klik og læs hvordan!

Stadig enkelte symptomer

"Jeg er taknemmelig over at være i live og rask på dette tidspunkt", skriver Jazmin, der dog tilføjer, at hun stadig føler enkelte symptomer af sygdommen, men at hun er tålmodig og arbejder på at genvinde sine kræfter.

"Jeg håber, dette kan være en påmindelse for alle om, at virus kan ramme netop dig, din familie og dine kære, Jeg beder jer: Vær ikke sløsede, selv om I måske ikke selv har symptomer. Tænk på andre end jer selv".

 

Fyrst Albert fik sin datter i et kortvarigt forhold med amerikanske Tamara Jean Rotolo - og Jazmin bor i dag i Californien.

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden