Onsdag, 21. december 2016 - af Juliane Olsen

Fyrstinde Charlene åbner op for sit privatliv

Fyrstinde Charlene

Fyrstinde Charlene med kronprins Jacques på armen.

Foto: AOP
Den ellers meget private fyrstinde Charlene har nu valgt at dele mere af sit lv med offentligheden gennem en nyoprettet Instagram-konto.

Den 38-årige fyrstinde Charlene af Monaco har nu vovet sig ud i et nyt smart tiltag, hvor hun åbner op og deler mere ud af sit privatliv. 

Fyrstinden er ikke ligefrem kendt for at dele ud af det private. Det er ikke ofte, at hun fortæller private ting i interviews, for fyrstinden er normalt ret hemmelighedsfuld, skriver Svensk Damtidning

Men nu har fyrstinde Charlene altså fundet en ny måde at kommunikere med omverdenen på.

ROYAL STIL: Kronprinsesse Mary og fyrstinde Charlene i samme design

Kongelige er med på bølgen

Nu kan hendes kongelige fans nemlig følge hende på Instagram. Fyrstinde Charlene har i godt en måneds tid haft en personlig konto på det sociale medie.

Hun er langt fra den første kongelige, der er hoppet med på Instagram-bølgen, for på den måde er det muligt for dem på personlig vis både at dele billeder og at kommentere og debattere.

Tvillingerne blev fejret

På Instagram har fyrstinde Charlene allerede delt en række billeder, som giver offentligheden et større indblik i hendes liv som kongelig.

Den 10. december kunne fyrstinde Charlene og fyrst Albert for eksempel fejre deres tvillingers to års fødselsdag med et royalt jungleparty. Få dage senere delte fyrsteparret julegaver ud ved slottet i Monaco, og her deltog børnene for første gang. Begge begivenheder har fyrstinden gavmildt delt billeder fra.

Få et smugkig på denne uges BILLED-BLADET - et skønt jule-nummer fyldt med nye billeder og historier om de kendte og kongelige, og selvfølgelig ALT om julens TV.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden