Søndag, 24. juli 2016 — af Ulrik Ulriksen

Fyrstinde Charlene var stjernen til Røde Kors-galla i Monte Carlo

Foto: Splash News
Monacos fyrstinde Charlene stjal på smukkeste vis billedet, da hun var til gallamiddag i Salle des Etoiles sammen med fyrst Albert.

Et af sæsonens absolutte højdepunkter i Monaco er den fornemme Røde Kors-gallamiddag i Monte Carlo, og igen i år var alle sejl sat til i anledning af velgørenheds-event'en.

Aftenens højdepunkt i Salle des Etoiles i Monte Carlo var, da fyrsteparret ankom.

38-årige fyrstinde Charlene stjal helt og aldeles billedet i en lilla robe og med funklende diamantøreringe.

Albert satte gang i festen

Det var traditionen tro fyrst Albert, 58, der erklærede den store galla-aften for åben, men de flestes opmærksomhed var rettet mod Charlene. 

Albert så i øvrigt ganske godt ud i sin hvide smokingjakke til den 68. udgave af Røde Kors Gallaen, som hans far fyrst Rainier i 1948 tog initiativ til og arrangerede for allerførste gang.

LÆS ARTIKEL: Albert og Charlene kastede glans over tennisturnering

Tvillinger blev hjemme

Naturligvis var Charlene og Alberts tvillinger Gabriella og Jacques, der er 19 måneder gamle, blevet hjemme på slottet bare fem minutters kørsel fra festsalen i Monte Carlo.

LÆS ARTIKEL: Fyrst Albert og fyrstinde Charlene fejrer fem års bryllupsdag

Der var god mad og drikke samt udsøgt underholdning på programmet ved den store festaften i Salle des Etoiles. Charlene og Albert samt de mange andre gæster kunne blandt andet nyde en minikoncert med den amerikanske singer-songwriter Lana Del Rey.

Foto: Splash News

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden