Fyrstinde Charlene viser søde børnebilleder

Fyrst Albert, fyrstinde Charlene, prinsesse Gabriella og kronprins Jacques

Fyrst Albert, fyrstinde Charlene, prinsesse Gabriella og kronprins Jacques

Foto: AOP

Den stolte mor, fyrstinde Charlene, har foreviget søde billeder af kronprins Jacques og prinsesse Gabriella, der kigger på fisk.

Tirsdag, 13. februar 2018 - af Juliane Olsen

Den 40-årige fyrstinde Charlene har taget sine treårige tvillinger, kronprins Jacques og prinsesse Gabriella, med ud at se fisk i et stort akvarium.

Det har den stolte mor selvfølgelig foreviget, og billederne har hun lagt på det sociale medie Instagram, skriver Svensk Damtidning.

Generelt lægger fyrstinden flere og flere billeder ud af sig selv, sin mand fyrst Albert og deres to børn.

De to søskende kan lide hinanden

Mandag besøgte tvillingerne havmuseet Oceangraphic Museum i Monaco, og efterfølgende gik de på legepladsen sammen med deres mor.

Der er ingen tvivl om, at de to søskende virkelig kan lide hinanden – på et af billederne kysser prinsesse Gabriella sin bror på kinden.

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

TILBUD PÅ BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Det er da heller ikke længe siden, at prinsesse Gabriella var en sød lille ski-prinsesse under en tur på skibakken sammen med sin mor.

Prinsesse Gabriella fik debut på ski

Det var prinsesse Gabriellas første dag på ski, og fyrstinde Charlene sørgede for, at den lille pige holdt balancen på børnebakken, mens hun heppede.

Fyrstinden forevigede også dette eventyr, og opdaterede Instagram med billederne af prinsessen i lyserød jakke og skibukser.

Ligesom en ægte skiløber holdt den lille prinsesse da også skiene lodret, så mærket rigtig kunne ses.