4. sep. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Nye detaljer om fyrstindens sygdomsforløb: Charlene besvimede

Fyrstinde Charlene
Fyrstinde Charlene
Foto: MEGA
Fyrstinde Charlene har i mange måneder været syg på grund af en infektion, og i denne uge besvimede hun og måtte på hospitalet.

I foråret rejste fyrstinde Charlene til Sydafrika, og her har hun været lige siden.

På grund af en alvorlig infektion i øre-næse-halsområdet har det ikke været muligt for hende at vende hjem til familien i Monaco.

Overvåges nøje

Torsdag i denne uge var der dog godt nyt fra hendes mand, fyrst Albert, som ifølge People Magazine udtalte, at ”hun var klar til at komme hjem”, og at hun formentlig kunne vende tilbage i september, hvis de gode takter fortsætter.

Men fredag kom der i en udtalelse fra paladset nye detaljer frem om Charlenes langstrakte sygdomsforløb, som hun fortsat er meget hæmmet af.

- Om aftenen den 1. september blev hendes højhed fyrstinde Charlene af Monaco kørt på hospitalet efter at være besvimet på grund af komplikationer fra en alvorlig ORL-infektion. Hendes højhed overvåges nøje af sit medicinske team, der udtaler, at hendes tilstand ikke var bekymrende, udtaler paladset ifølge Hello Magazine.

Fyrstinden gennemgik en flere timer lang operation i midten af august for at afhjælpe infektionen, men det har altså endnu ikke været muligt for hende at rejse hjem til Monaco.

Charlene har dog flere gange haft besøg af både sin mand, fyrst Albert, og parrets seksårige tvillinger, Gabrielle og Jacques, i Sydafrika.

Læs mere om: