Prinsesse Caroline fylder 61 år: Sådan lever hun i dag

Prinsesse Caroline. 

Prinsesse Caroline. 

Foto: AOP
Fyrst Alberts storesøster, prinsesse Caroline, har haft mange sorger i sit liv, men kan nu som 61-årig læne sig tilbage og nyde sin voksende familie.

Prinsesse Caroline fylder tirsdag 61 år og kan se tilbage på et liv med mange op- og nedture. 

Tilbage i 1978 var lykken stor, da prinsesse Caroline som kun 21-årig blev gift med den 17 år ældre Philippe Junot. 

Ægteskabet holdt dog ikke, og parret blev skilt i 1980.

Prinsesse Caroline mistede mor

Kun to år senere oplevede prinsesse Caroline den store sorg at miste sin elskede mor, den tidligere filmstjerne Grace Kelly.
 
Det tog hårdt på prinsesse Caroline og hendes to søskende, Albert og Stephanie, men heldigvis havde de en kærlig far, fyrst Rainier, der tog sig godt af dem. 

 

Endnu en ulykke 

Otte år senere, i 1990, skete endnu en tragisk hændelse i prinsessens liv.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Hendes ægtemand nummer to, Stefano Casiraghi, som prinsessen blev gift med i 1983, omkom i en speedbådsulykke bare 30 år gammel.

For prinsesse Caroline og parrets tre små børn, Andrea, Charlotte, og Pierre, var det et hårdt slag, som påvirkede dem i mange år efter.

Gift igen 

I 1999 vovede prinsesse Caroline atter at kaste sig ud i kærligheden, da hun sagde ja til sin nuværende ægtemand, prins Ernst August af Hannover.

Sammen fik prinsesse Caroline og prins Ernst August datteren prinsesse Alexandra, der blev født den 20. juli 1999. 

Ses aldrig sammen

Ægteskabet har dog ikke været lykkeligt, og det er nu næsten ni år siden, at prinsesse Caroline og hendes mand, prins Ernst August, sidst blev set i offentligheden sammen.  

På trods af de mange udfordringer og sorgfulde stunder ser prinsesse Caroline nu ud til at befinde sig et godt sted i sit liv.

Prinsesse Caroline nyder familien

Prinsesse Caroline stråler, når hun er i selskab med sine fire børn, svigerbørn og børnebørn, som man senest kunne i agttage på Monacos nationaldag den 19. november. 

I alt har prinsesse Caroline fire børnebørn, og ifølge flere internationale medier er flere på vej. 

Bor i Monaco

Prinsesse Caroline ser i en alder af 61 år ikke bare ud til at stortrives med familien, men bliver også rost af modeeksperter for sin gennemført elegante stil.

Til daglig opholder prinsesse Caroline sig fortrinsvist i Monaco, hvor hun tirsdag højst sandsynligt også fejrer sin store dag med sine kære omkring.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden